۱۳۸۷ خرداد ۲۱, سه‌شنبه

مصرف گردو در کاهش چربي‌هاي خون ميسر است

براساس مطالعات مختلفي که در سرتا سر جهان صورت گرفته، مشخص شده؛ گردو قابليت پايين آوردن سطح کلسترول خون را دارد.
مصرف گردو نه تنها براي کاهش سطح کلسترول خون مفيد است، بلکه باعث کاهش خطر بيماري‌هاي قلبي و التهاب مي‌شود.
گردو به دليل اين که حاوي مقادير بالاي اسيدهاي چرب امگا – 3 ( به خصوص اسيد آلفا لينولئيک) و فيتو استرولهاست، براي قلب مفيد مي باشد.
اسيدهاي چرب امگا – 3 از طريق افزايش سطح HDL و کاهش سطح LDL باعث کاهش سطح تري گليسيريد و کاهش تشکيل پلاک‌هاي آترواسکلروتيکي در سرخرگها مي‌شوند.
ولي مکانيسمي که باعث کاهش سطح کلسترول تام توسط اين ترکيبات مي‌شود، هنوز مشخص نيست. در حقيقت گردو در مقايسه با ساير مغزها حاوي مقادير بيشتر اسيدهاي چرب امگا – 3 است.
گردو علاوه بر اين که حاوي ترکيباتي است که براي قلب مفيد هستند، داراي مقادير ارزشمند ويتامين‌هاي E، B، فيبر و ساير عناصر معدني است.
تحقيقات بيانگر اين است که مصرف 45 گرم گردو به عنوان بخشي از رژيم کم کلسترول به شرط اين که کالري دريافتي افزايش پيدا نکند، باعث کاهش خطر بيماريهاي قلبي – عروقي مي‌شود.
گفتني است، علاوه بر اين، بسياري از مطالعات نشان مي‌دهند که مصرف مقادير زياد اين مواد (مواد حاوي اسيدهاي چرب امگا– 3) خطر حمله قلبي و انسداد سرخرگها را تا 70 درصد کاهش مي‌دهد


هیچ نظری موجود نیست: